Laneige Cica ir Water sleeping mask palyginimas

Laneige Cica sleeping mask  vs Laneige Water sleeping mask

Taigi, jūs nusprendėte išbandyti vieną iš geriausiai parduodamų Laneige naktinių kaukių, bet negalite tiksliai suprasti, kokie yra skirtumai? Ir kuri Jums geriausiai tiktų? Čia abi palyginsime, ir aptarsime, kada geriau rinktis vieną ar kita.

Visų pirma verta pažiūrėti, ką pats Laneige gamintojas sako apie jų skirtumus. CICA sleeping mask yra „kreminės tekstūros ir gausiai maitina oda“  skirta jautrioms odos savininkėms: ji ramina, bei drėkina ir padeda sustiprinti odos barjerą. Water sleeping mask kaukė yra „šviesios gelio tekstūros su skysčiu“ ir skirta sausai, pleiskanojančiai odai - ji stipriai drėkina.

Žinoma, analizuodami jų ingredientų sąrašus, randame daug įrodymų, pagrindžiančių šiuos teiginius. CICA  kaukėje yra CICA (kuris per naktį sustiprina odos barjerą), pantenolio ir Cypress Leaf ekstrakto (kuris ramina sudirgintą odą) ir minkštiklių skvalano, Šea sviesto ir glicerino (giliai drėkinančio poveikio). Tačiau turbūt svarbiausia yra tai, kad ši kaukė yra visiškai hipoalerginė ir neturi jokio galimo dirginimo, todėl yra dar labiau idealus pasirinkimas jautriai odai.

Water sleeping mask kaukėje yra hidratuojančios skvalano ir hialurono rūgšties (kuri imituoja natūralius odos lipidus, suteikia odai tausojančią, intensyvią hidrataciją) ir žalios arbatos probiotinio pagrindo kompleksas (dėl to susidaro optimali aplinka odai). Kaip ir CICA mieganti kaukė, ji taip pat švelni ir hipoalerginė.

Pažvelkime, o ką gi sako Laneige atlikti tyrimų rezultatai, kokia dalis respondentų jautė teigiamą poveikį.

Water sleeping mask

Tyrimų rezultatai

100%

Oda jautėsi minkštesnė

100%

Oda jautėsi rehidratuota

97%

Oda jautėsi sudrėkinta iki sekančio ryto

91%

Oda jautėsi švytinti

Cica sleeping mask

Tyrimų rezultatai

97%

Oda jautėsi minkštesnė

91%

Jautėsi sustiprėjęs odos barjeras

94%

Jautėsi oda sveikesnė


Santrauka

jei norite nuraminti jautrią odą, Laneige Cica kaukė tikrai jums tiks. Jei ieškote galingo sprendimo sausai, šiurkščiai ar pleiskanojančiai odai, tuomet geriau tiks Laneige Water kaukė.

Korėjietiška kosmetika. Kaip ji atsirado?