„Laneige“ - korėjietiška kosmetika

unikali odos drėkinimo formulė iš Pietų Korėjos

„Laneige“ – tai 1994 metais Pietų Korėjoje įkurtas kosmetikos prekės ženklas. Daugiau nei 25 metus patirties turinti kompanija užsitarnavo kokybiškos kosmetikos gamintojo vardą tarptautinėje erdvėje. Ji dedikuoja ypatingą dėmesį kosmetikos formulėms, skirtoms odos drėkinimui ir efekyviam įvairių jos problemų sprendimui. Smagu pastebėti, kad ši kosmetika ima populiarėti ir Lietuvoje, todėl susipažinkime su ja artimiau. 

Kuo išskirtinė „Laneige“ filosofija?

„Laneige“ kompanija praleido kone tris dešimtmečius siekdama atskleisti giliai drėkinamos ir sveikos odos paslaptis. Gilinantis į vandens mokslo gelmes pavyko sudaryti unikalią formulę, kuri pažangaus mokslo dėka padeda spręsti ne tik sausos ar dehidratuotos odos iššūkius, bet yra pritaikyta ir papilkėjusios, pavargusios ar riebios odos problemoms. „Laneige“ kosmetikoje gausu vandens, aminorūgščių ir mineralų, kurie prisotina ir turtina odą naudingomis medžiagomis.

Laneige

Išskirtinis dėmesys – vandens elementui

Vanduo yra ypatingai svarbus odos priežiūroje, nes jis dalyvauja įvairiuose ląstelių procesuose, suteikia jai elastingumo, putlumo. Tačiau svarbiausia tai, jog sausoje ar nehidratuotoje odoje itin lengvai susidaro raukšlės, kurios ilgainiui gali gilėti ir tapti smarkiai vizualiai pastebimomis. Pakankamas odos drėkinimas veikia prevenciškai, o padidėjęs odos elastingumas leidžia varžytis su laiku. 

Laneige produkcija pritaikyta įvairioms odos problemoms

Kompanija savo produkcija siūlo 5 funkcionalumo sprendimus, skirtus skirtingoms veido odos problemoms ir prevencijai. 

MOISTURISING CARE – išskirtinis drėkinimas

Drėgmės sumažėjimas ar dehidratacija yra daugelio odos problemų, turinčių bendrų požymių, priežastis. Tai gali pasireikšti odos paraudimu, tempimu, uždegimu ar raukšlių formavimusi.

„Laneige“ Hydro-LighteningTM technologija yra tikras mokslo proveržis, specialiai sukurtas prisidėti prie mūsų natūralaus odos drėkinimo procesų. Jei drauge naudojamos papildančios „Moisurising care“ kolekcijos prekės, jūsų oda tampa putlesnė, akivaizdžiai pridrėkinta, nuraminta ir pastebimai švytinti. 

BRIGHTENING CARE – papilkėjusios odos atkirtis

Pastebite, kad jūsų oda tapo pavargusi, papilkėjusi ar sudirgusi? Tai gali lemti įvairūs faktoriai, tokie kaip: UV saulės spinduliai, mėlyna mobiliųjų telefonų ar kompiuterių šviesa, aplinkos tarša ir net stresas. „Radian-C“ kremas vos per kelias savaites, dėka vitaminų C ir E savybių, suteikia papilkėjusiai veido odai gyvybingumo ir ryškumo. 

ANTI-AGING CARE – kova su raukšlėmis

Sausa oda, o galbūt priešingai – išsiplėtusios, ne natūralių formų odos poros? Tai aplinkybės, kurių metų pradeda formuotis raukšlės. Kovoje su jomis „Laneige“ pasitelkia „Perfect Renew Youth“ kremą, kurį sudaro net 95% gryno retinolio, kuris pageria kolageno gamybą, sušvelnina išsiplėtusias poras, o po savaitės raukšlės tampa pastebimai lygesnės.

SLEEPING CARE – odos priežiūra nakties metu 

Miego trūkumas turi įtakos ne tik mūsų sveikatai,  be palieka vizualius pėdsakus ir mūsų odos būklėje. 

Sleeping MicrobiomeTM technologija padeda odai pasisavinti trūkstamas medžiagas, kurias prarandame prasto miego metu. Su „Sleeping Mask Line“ produkcija, bei „Water Sleeping Mask EX“ kremu kiekvieną rytą pabusite skaisčia, švytinčia ir pailsėjusia oda. 

BASE MAKEUP – nepriekaištinga veido oda visą dieną

Ar galite įsivaizduoti makiažo bazę, kuri išlieka stabili net ir aktyvios veiklos metu bei nepalieka žymių net ant telefono ar veido kaukės? „Neo Cushion“ yra vienas iš populiariausių Laneige produktų, ši bazė turi du atspalvius. Big Pore SpongeTM technologijos dėka jūsų veidui suteikiamas lengvas matinis atspalvis, o Humid defenceTM technologija padeda makiažui išlikti ilgiau net aktyvios veiklos metu ar esant karštam bei drėgnam orui. Šis makiažo pagrindas užmaskuoja ir įvairias odos problemas kaip paraudimas, pageltimas ar nuovargis. 

Lip Sleeping Mask – tarptautinio pripažinimo sulaukęs Laneige produktas

Laneige lip sleeping mask2017 metais Laneige pradėjo dirbti kosmetikos tinklu „Sephora“ ir jų produktas „Lip sleeping mask“ sulaukė tarptautinio pripažinimo. O 2019 metais produkcija prekiaujama ir Europoje. Ši naktinė lūpų kaukė atspindi bendrą įmonės filosofija ir yra itin intensyviai drėkinanti priemonė. Ją rekomenduojama naudoti tiems žmonėms, kurie kovoja su sausa lūpų oda, nemėgsta naudoti įprastų lūpų balzamų arba dažnai naudoja lūpų dažus, kurie išsausina oda. Vos keli potėpiai vakare ir jūsų lūpos tampa putlios ir sudrėkintos kitą rytą.

Laneige – tai pirmoji Pietų Korėjos kompanija, kuri sulaukė tokio didelio pasisekimo ir dėmesio visame pasaulyje. Bendrovė nuolat stebi klientų atsiliepimus ir aktyviai vysto bei atnaujina produktus tam, jog dar labiau atlieptų savo pirkėjų poreikius. Daugiau kaip 25 metus vykdoma veikla kompanijai džiaugtis ypatingai efektyviomis kosmetikos formulėmis, kurios pavergė daugybę širdžių. 

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.


Glicerinas kosmetikoje